Το «Goal» εύχεται «Χρόνια Πολλά» στο Blaugrana.gr!

Πάντα στο πλευρό της οικογένειάς μας η έγκριτη εφημερίδα

Goal

Τα πρώτα γενέθλια του Blaugrana.gr βρήκαν απήχηση στο Διαδίκτυο, στο ραδιόφωνο, αλλά και στον έντυπο Τύπο! Η εφημερίδα «Goal» ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στην ιστοσελίδα – οικογένειά μας και της ανταποδίδουμε τις ευχές!

Στο φύλλο της Παρασκευής (05/07), μια από τις πρώτες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες στην χώρα, αφιέρωσε μια γωνιά της στο Blaugrana.gr, φιλοξενώντας την βράβευση του αρχηγού μας, Κάρλες Πουγιόλ, από τον μικρό Blaugrana, Στέφανο Κελλή, αλλά και φωτογραφία από το πρώτο από τα δύο ματς ταξίδια στο όνειρο (λέγε με και… Βαρκελώνη).

Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενο – ευχή – αφιέρωμα με τίτλο «Χρόνια Πολλά, Blaugrana.gr» γράφει: «Τέτοιες ημέρες πριν από ένα χρόνο γεννήθηκε από μια παρέα φίλων «άρρωστων» με τη Μπαρσελόνα. Ένα χρόνο μετά το Blaugrana.gr έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα, ενημερώνει για όλα τα τμήματα του πιο επιτυχημένου συλλόγου στον κόσμο, αλλά δεν κάνει μόνο αυτό».

Και συνεχίζει: «Έχει διοργανώσει δύο ταξίδια στη Βαρκελώνη με συνολική συμμετοχή που αγγίζει τα 100 άτομα, έχει μοιράσει μέσω διαδικτυακών εκπομπών του πάνω από 300 (!) δώρα, έχει βραβεύσει μεγάλες μορφές όπως οι Κάρλες Πουγιόλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο και έχει διοργανώσει τρεις φιλανθρωπικές εκστρατείες (στην «Κιβωτό του Κόσμου», στα «Παιδικά Χωριά SOS» και στην «Ανοιχτή Αγκαλιά Παιδιατρικής Ιατρικής»), ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και μια τέταρτη, στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Αν η Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος, το Blaugrana.gr είναι κάτι παραπάνω από ένα σάιτ. Πολύχρονο!».

Ευχαριστούμε το «Goal» και του υποσχόμαστε (αλλά κυρίως σε εσάς) ακόμα καλύτερη συνέχεια!

2 Σχόλια

  1. μια αγκαλια και μια υποκληση

  2. Ειλικρινα είστε φοβεροί. Κάτι παραπάνω από ένα απλο site.Ο κόσμος δεν ξέρει πως να σας ευχαριστήσει για αυτά που κάνετε. Πραγματικά θα ήθελα πολύ να σας δω από κοντά και να μιλήσουμε για την barca.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.