Το Blaugrana.gr ήρθε για να μείνει

Άρθρο του Γιάννη Κελλή

Blaugrana.gr

Κάθε φορά που το Blaugrana.gr δείχνει την δύναμη του, κάθε φορά που παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία, κάθε φορά που παίρνουμε κάποια κοινωνική πρωτοβουλία, κάθε φορά που φαίνεται πως είμαστε ένας ζωντανός υγιής οργανισμός, υγιής φιλάθλων, εμφανίζεται κάποιος ή κάποιοι να βρίσουν και να καφρίσουν.

Απολύτως λογικό. Αυτό έμαθαν τόσα χρόνια, με αυτό μερικοί κατάφεραν να βγάλουν λεφτά και να αυξήσουν τις επισκεψιμότητες των σκουπιδιών τους, αυτό εξέθρεψαν γιατί πίστευαν πως έτσι θα τα…κονομήσουν. Πολλά σχόλια- πολύ καφρίλα- εμπρηστικοί τίτλοι – ιντριγκαδόρικα άρθρα, αυτή ήταν η συνταγή.

Το χαμηλό επίπεδο ήταν και είναι η σημαία τους, ο εύκολος δρόμος για το κέρδος και την χειραγώγηση των φιλάθλων. Αυτό το σχέδιο, λοιπόν, το τόσο απλό και λειτουργικό, όσο και αν βρίσκει εύκολη εφαρμογή όταν έχει να κάνει με τον ελληνικό αθλητισμό και τις ελληνικές ομάδες, σκοντάφτει όταν επιχειρεί να προσεγγίσει το ξένο προηγμένο ποδόσφαιρο, αυτό που μαθαίνει τον κόσμο να βλέπει όμορφα πράγματα.

Να σκέφτεται σαν λογικό ον και όχι σαν κάφρος, να συζητά σαν άνθρωπος και όχι να γρυλίζει. 4 ΧΡΟΝΙΑ μετά. Ξέρουμε πως ενοχλούμε. Ξέρουμε πως μας είχαν ζυγίσει αλλιώς, πως περίμεναν να …λαχανιάσουν γρήγορα μερικοί ρομαντικοί ερασιτέχνες, πως ο κόσμος πάλι στους κάφρους θα στραφεί για να ενημερωθεί. Με πόνο ψυχής τους λέμε ότι την ΠΑΤΗΣΑΝ!

Το Blaugrana.gr ήρθε για να μείνει. Το Blaugrana.gr κάθε μέρα γίνεται και πιο δυνατό. Το Blaugrana.gr δείχνει τον δρόμο της πραγματικής αθλητικής ενημέρωσης του σωστού, ήρεμου, ανθρώπινου διαλόγου. Το Blaugrana.gr αναδεικνύει τους φιλάθλους, τους σέβεται, τους θεωρεί μοναδικούς και δεν τους πετάει βιαστικά- βιαστικά στο τσουβάλι της καφρίλας που τόσο πολύ έχουν κάποια portal για να επιβιώσουν.

Κατανοούμε πως κάνουμε ζημιά. Κατανοούμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως η διαφημιστική πίτα έχει έχει μειωθεί. Όμως προειδοποιούμε: Με την τρέλα μας και την αγάπη μας για την Μπάρσα δεν θα παίζει κανείς! Συνεχίζουμε δυνατά αυτό που αρχίσαμε.

Αν τώρα κάποιοι φοβούνται πως γίνονται λιγότεροι, απλά ας ανεβάσουν το επίπεδο τους. Με το καφριλίκι που πουλάνε κάθε μέρα θα μένουν και λιγότεροι. Κάθε μέρα το Blaugrana.gr αλλά και άλλες ποιοτικές πηγές φίλαθλης ενημέρωσης θα γιγαντώνονται!

1 Σχόλιο

  1. Γιάννη,συγχαρητήρια για την ολόπλευρη κι έγκυρη ενημέρωση του blog.
    M`αυτό ξεκινάμε και κλείνουμε την περιήγησή μας στο internet.
    Νομίζω-πάντως- πως είναι ώρα για ν`απαλλαγούμε απ`τα greeklish !!
    Είναι χειρότερα κι από κάτι…Γαλλικά που ξεφεύγουν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.