Αλλαγή προσώπων, αλλά όχι σκοπού

Το blaugrana.gr και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα αλλάζουν τη δομή τους, αλλά όχι και τους στόχους τους

10438339_1662333567322083_7957868084147047188_n

Μετά από απόφαση του προέδρου και ιδρυτή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα και του blaugrana.gr, Γιάννη Κελλή, και πάντα με την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της Λέσχης μας, θεσπίζονται κάποιες αλλαγές στη λειτουργία τους, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως αλλάζουν οι στόχοι και οι σκοποί τους. 

Αναλυτικότερα, οι αποφάσεις είναι οι εξής: 

1. Συντονιστές και υπεύθυνοι για το site μας, blaugrana.gr, είναι οι Αλέξανδρος Λοθάνο και Άρης Πολύζος.

2. Το νέο ΔΣ της λέσχης μας είναι το εξής:

Πρόεδρος: Άρης Πολύζος
Αντιπρόεδρος: Κωστής Γκόρος
Γραμματέας: Αριάδνη Φατσή
Ταμίας: Αθανάσιος Παπαευθυμίου
Μέλος: Κώστας Πανάγος

Υπεύθυνος για την πόλη της Καβάλας, ο Αθανάσιος Παπαευθυμίου. Για την πόλη της Χίου, ο Κώστας Σαμακούρης. Για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Δανάς . Για την πόλη της Κατερίνης, ο Δαυίδ Χαραλαμπίδης. Για την πόλη της Βέροιας, ο Στέλιος Καραμεσύνης. Για την πόλη της Δράμας, ο Μιχάλης Σουμκώβ. Για την πόλη της Κέρκυρας, ο Κώστας Κέσκος. Για την πόλη του Τυρνάβου, ο Πασχάλης Δημάκης. Για την πόλη της Λάρισας, ο Βαλάντης Μπακαγιάννης. Για την πόλη του Ηρακλείου Κρήτης ο Κώστας Πανάγος. Για την πόλη του Ρεθύμνου ο Γιώργος ο Ζαχαράκης. Για την πόλη των Χανίων ο Μάρκος Κατριτζιδάκης.

3. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρσελόνα θα μπορούν να το κάνουν χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία επιβάρυνση! Όποιος θέλει να είναι μέλος της μπορεί να επικοινωνήσει στο email μας: itsblaugranastime@gmail.com Μέχρι τέλος Ιουλίου! Από τον Αύγουστο και με το νέο ΔΣ που θα προκύψει από εκλογές θα ενημερωθείτε για το κόστος των τιμών των συνδρομών που σίγουρα θα είναι προσιτές για όλους!

4. Η κάθε πόλη, όπως και αυτή της Αθήνας, θα έχει ως στέκια της καφετέριες που θα αναγράφονται στο site μας αλλά και στην σελίδα της Λέσχης μας στο «Facebook».

5. Οποιαδήποτε δραστηριότητα, εκδήλωση, συγκέντρωση κλπ θα αναγράφεται στην σελίδα της Λέσχης μας στο «Facebook».

Eλάτε όλοι να γίνουμε μέλη στην μεγαλύτερη Λέσχη που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα για ξένη ομάδα και εντελώς δωρεάν! Φίλους θέλουμε και όχι πελάτες και κυρίως…. άρρωστους με την Μπάρσα! Τα πλεονεκτήματα των μελών μένουν ως έχουν και τα υπενθυμίζουμε παρακάτω. 

 • Συμμετοχή σε: εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, δώρα, εκδρομές, συνελεύσεις, εκλογές, εκπτώσεις σε προϊόντα της Μπαρσελόνα.
 • Εξασφαλισμένο εισιτήριο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια (πλην του «Ελ Κλάσικο» που εκεί θα γίνεται κλήρωση)
 • Φέρνουμε σε όλα τα μέλη μας προϊόντα από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας με την τιμή που έχει στην μπουτίκ
 • Όσοι είναι πάνω από 18 ετών μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα για το ΔΣ της Λέσχης στις εκλογές που πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβριο
 • Στέλνετε ό,τι θέλετε, όπως φωτογραφία σας, άρθρα κλπ. σχετικά με την Μπάρσα και δημοσιεύονται από τη σελίδα μας και το site μας, blaugrana.gr
 • Εξασφαλισμένη θέση στα στέκια μας για παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας μας σε ειδικές τιμές για τα μέλη μας
 • Προνομιακή τιμή για την ετήσια εκδρομή της Λέσχης στην Βαρκελώνη
 • Προνομιακές τιμές για μεμονωμένες εκδρομές στην Βαρκελώνη
 • Συμμετοχή σε διάφορα events, όπως το 6×6 τουρνουά ποδοσφαίρου ξένων συλλόγων

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 με πολύ κόπο και μεράκι από τις προσπάθειες του ιδρυτή, Γιάννη Κελλή, και άλλων φίλων, με στόχο και σκοπό να συμμετέχουν όλοι στις διάφορες εκδηλώσεις και προσπάθειες της Λέσχης μας, όπως, εκδρομές, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν τιμήσει τον σύλλογό μας, δώρα στα μέλη μας και άλλα.

3 Σχόλια

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΕΛΛΗ

 2. Επειδή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ίσως καθυστερήσει να ανέβει. Επίσης αν και έγραψε αναλυτικά στο προφίλ του τους λόγους, ίσως αν το θελήσει ο ίδιος να επανέλθει με κάποιο ποστ από εδώ.

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK … ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ …ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.