Πάκο, να η ευκαιρία (σου)!

Στα αποδυτήρια της Μπάρσα ανησυχούν μην εξελιχθεί ο Αλκάθερ σε «Αλέις Βιδάλ Νο2»

alcacer

Στην Βαλένθια ήταν ο αρχηγός, ο πρώτος σκόρερ και το σημείο αναφοράς. Στην Μπάρσα, κάτι που πάντως ήξερε εκ των προτέρων, ο Πάκο Αλκάθερ βρίσκεται στην σκιά του «MSN» (Μέσι – Σουάρες – Νεϊμάρ). Και, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη νέα, πιο ζόρικη πραγματικότητα.

Ο 23χρονος επιθετικός, η απόκτηση του οποίου στοίχισε τριάντα εκατομμύρια ευρώ, έχει μέχρι τώρα 235 λεπτά συμμετοχής, ξεπερνώντας μόνο τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες Γιάσπερ Σίλεσεν – Τζόρντι Μασίπ και τον… Αλέις Βιδάλ.

Στα αποδυτήρια, μάλιστα, ανησυχούν μην τυχόν ο Αλκάθερ εξελιχθεί σε «Αλέις Βιδάλ Νο2». Σε έναν ποδοσφαιριστή, δηλαδή, χωρίς ψυχολογία και κουράγιο για να το παλέψει, για να διεκδικήσει την θέση του στην ομάδα και να πείσει τον προπονητή για την αξία του.

Ο νεαρός φορ, βεβαίως, γνωρίζει ποιος είναι ο (βοηθητικός) ρόλος του, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, του έχει στοιχίσει πολύ. Γι’ αυτό, κυρίως για τον ίδιο, αλλά και για την Μπάρσα, θα ήταν ιδανικό να καταφέρει να… ξεμπουκώσει στο ματς με την Μάλαγα (Σάββατο 19/11, 17:15), στο οποίο πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός στην κορυφή, αντί του τιμωρημένου Λουίς Σουάρες.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.