Η αφλογιστία του Πάκο Αλκάθερ

Ο επιθετικός είπε πως πρέπει «να κλείσω τα αυτιά μου στα λόγια των δημοσιογράφων»

alcacer-1480592200626

Ο Πάκο Αλκάθερ έβγαλε μια εικόνα απελπισίας φεύγοντας από το «Χοσέ Ρίκο Πέρεθ» στο Αλικάντε. Πέραν της ισοπαλίας με την (τρίτης κατηγορίας) Έρκουλες, ο Βαλενθιάνος παίκτης αρχίζει να υποφέρει αρκετά σε προσωπικό επίπεδο. 

Ο Αλκάθερ έχει παίξει πλέον δέκα φορές για τη Μπάρσα, πέντε εξ’ αυτών ως βασικός, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τον σύλλογο. Μάλιστα, δεν είχε σκοράρει ούτε στα πρώτα παιχνίδια που έδωσε με τη Βαλένθια. 

Χθες Τετάρτη (30/11), κόντρα σε μια ομάδα της Σεγούντα Β, αυτό φάνηκε να επηρεάζει τον παίκτη, ο οποίος ήταν ο μόνος που έφυγε απ’το γήπεδο χωρίς να υπογράψει κάποιο αυτόγραφο. Τα μάτια του ήταν εστιασμένα μόνο σε ό,τι ήταν μπροστά του και φαινόταν πολύ σοβαρός. 

«Πρέπει να αποκλείσω τον εαυτό μου από αυτά που λέει ο Τύπος γιατί λένε και καλά και άσχημα πράγματα και κάποιες φορές σε επηρεάζουν, ακόμα κι αν δεν είναι αλήθεια», είπε «στα γρήγορα» στη μεικτή ζώνη. 

Πέρυσι, ο Αλκάθερ είχε πετύχει 15 γκολ, 13 στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Φέτος, είναι πολύ μακριά από αυτά τα νούμερα…

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.