117 ευχές από τους blaugrana της Ελλάδας!

Το blaugrana.gr μαζί με όλους εσάς εύχεται στην Μπαρσελόνα!

%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1117blaugranagr

Στις 29 Νοεμβρίου, μέρα γενεθλίων της αγαπημένης μας ομάδας, ζητήσαμε από εσάς μέσω της επίσημης σελίδας του blaugrana.gr και της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων FC Barcelona να μοιραστείτε μαζί μας τις ευχές σας για την Μπαρσελόνα, που έκλεισε πια 117 χρόνια ζωής. Η ανταπόκρισή σας ήταν άμεση και μας συγκίνησαν βαθιά τα λόγια που μέσα από την καρδιά σας αφιερώσατε στον σύλλογο.

Η συντακτική ομάδα του blaugrana.gr ένωσε όλες σας τις ευχές, τις ζωγραφίες και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε αυτήν την εικόνα. 117 ευχαριστώ είναι λίγα για τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια, για τις εγκάρδιες ευχές σας, για τον χρόνο που αφιερώσατε, για την αγάπη που δείχνετε σε αυτόν τον σύλλογο καθημερινά και όχι μόνο στις 29 Νοεμβρίου. Η blaugrana κοινότητα της Ελλάδας, αν και μικρή σε μέγεθος, είναι πλούσια γιατί συμπεριλαμβάνει ανθρώπους σαν εσάς, ειλικρινείς φιλάθλους και γνήσιους «κουλέ» . Ευχόμαστε, λοιπόν, κι εμείς με τη σειρά μας να είμαστε κάθε χρόνο εδώ, να πανηγυρίζουμε τις νίκες και να αντέχουμε στις ήττες. 117 χρόνια, 117 ευχές, 117 ευχαριστώ!

Mπορείτε και εσείς να κατεβάσετε την εορταστική μας εικόνα σε πλήρες μέγεθος στον υπολογιστή σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://imageshack.com/i/pocEinEhp

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.