Πουγιόλ: «Πάντα κορυφαίος ο Μέσι»

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρσελόνα τόνισε ότι σέβεται το αποτέλεσμα στα βραβεία «The Best», αλλά θεωρεί τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία

Ο Κάρλες Πουγιόλ έδωσε το παρών, μαζί με την σύντροφό του Βανέσα Λορένθο, στο γκαλά για τα βραβεία «The Best» στη Ζυρίχη και έκανε δηλώσεις στο «Barca Tv» μιλώντας για το αποτέλεσμα των βραβείων και εκθειάζοντας τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι.

Αρχικά, ανέφερε πως «στην τελική πρέπει να αποδέχεσαι τα βραβεία. Πάντα το έλεγα αυτό για εμένα» και συμπλήρωσε «και ο Κριστιάνο και ο Γκριεζμάν είχαν μία πολύ καλή σεζόν και αυτοί που ψήφισαν, αποφάσισαν έτσι και πρέπει να το σεβαστούμε».

Εν συνεχεία, ο Πουγιόλ δήλωσε ότι «ακόμα πιστεύω ότι ο Λέο είναι ο κορυφαίος στην ιστορία. Είναι στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και δέκα χρόνια παίζοντας ολοένα και καλύτερα, προσθέτοντας ρεκόρ και κάνοντας κάτι ξεχωριστό κάθε εβδομάδα».

Τέλος, στάθηκε και στην απουσία παικτών της Μπαρσελόνα από την εκδήλωση επισημαίνοντας ότι «έχουν αγώνα την Τετάρτη(11/01) και πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Πρέπει να το καταλάβουν οι υπόλοιποι».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.