Πουγιόλ: «Αν κάποια μπορεί, αυτή είναι η Μπάρσα» (video)

Σίγουρος ο αιώνιος αρχηγός ότι οι «Μπλαουγκράνα» είναι ικανοί να ανατρέψουν το 0-4 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Στην εκδήλωση όπου ο Ζεράρ Πικέ μίλησε έξω από τα δόντια, ο καλός του φίλος και παλιός συμπαίκτης Κάρλες Πουγιόλ έπραξε το ίδιο, στέλνοντας σύνθημα ενότητας στους απανταχού «Μπλαουγκράνα». Και όταν το κάνει αυτό ο αιώνιος αρχηγός, όλοι οφείλουμε να ανταποκριθούμε!

«Είναι η στιγμή που πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι και όλοι μαζί μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση» είπε στο «Barça TV» ο παλαίμαχος πλέον αμυντικός, δείχνοντας σίγουρος πως η Μπάρσα είναι σε θέση να ανατρέψει το 0-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα στο Παρίσι πονάει, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να το γυρίσει, αυτή είναι η Μπάρσα» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Πούγι», επισημαίνοντας ακόμα ότι «είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά όχι αδύνατο».

Γενικά και με αφορμή και τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο ματς με την Λεγανές, ο Πουγιόλ ξεκαθάρισε πως «αυτή η ομάδα μας έχει δώσει πάρα πολλά σε όλα αυτά τα χρόνια και αξίζουν όλη την εμπιστοσύνη του κόσμου. Είμαι μέχρι θανάτου μαζί τους, όχι γιατί είναι φίλοι μου, αλλά γιατί οι «κουλές» πρέπει να τραβήξουμε κουπί όλοι μαζί και τώρα δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε, αλλά να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.