«Ο Μέσι έχει ήδη ανανεώσει»

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, υποστήριξε ότι ο Λέο έχει βάλει την πολυπόθητη υπογραφή στο νέο συμβόλαιο με την Μπάρσα

Από τον Ιανουάριο, εφόσον δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με την Μπάρσα, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Σύμφωνα, όμως, με τον πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας, ο Αργεντινός παικταράς έχει βάλει ήδη την πολυπόθητη υπογραφή.

«Ο Μέσι έχει συμβόλαιο και έχει ήδη ανανεώσει» ανέφερε ο Χαβιέρ Τέμπας, με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων «Europa Press», αναφορικά με το θέμα που «καίει» εδώ και μήνες τους «Μπλαουγκράνα».

«Τα συμβόλαια είναι επίσημα όταν υπογράφονται, όχι όταν λέγεται ότι έχουν υπογραφεί. Και ο Μέσι έχει υπογράψει με την Μπαρσελόνα. Αν δεν με κορόιδεψαν, το έχει υπογράψει» πρόσθεσε ο Τέμπας, αποκαλύπτοντας προφανώς σχετική κουβέντα που έχει κάνει με παράγοντες της Μπάρσα, πιθανόν με τον ίδιο τον πρόεδρο, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

1 Σχόλιο

  1. Κάτι συγκεκριμένο για να μας πείσει 100%;και γιατί δεν μας λένε για το νέο του συμβόλαιο όπως έχουν ανακοινώσει και τις ανανεώσεις των άλλων παικτών; αναρωτιέμαι…

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.