«Αν θέλει να φύγει, να βγει και να το πει»

Τι περιμένει η Μπάρσα από τον Χαβιέρ Μασεράνο, εφόσον επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει τον Ιανουάριο

Η Μπάρσα δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τώρα τον Χαβιέρ Μασεράνο. Αν, όμως, ο Αργεντινός αμυντικός επιμείνει στην απόφασή του, ο σύλλογος περιμένει και μια ανάλογη κίνηση από την πλευρά του.

«Αν θέλει να φύγει, να βγει και να το πει» είπαν οι παράγοντες της Μπάρσα στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γουάλτερ Τάμερ, κάτι που ο Μασεράνο δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει. Ο «Μάσε», μάλιστα, φέρεται ενοχλημένος γιατί διέρρευσαν οι προθέσεις του μετά τον τραυματισμό του Σαμουέλ Ουμτιτί, ενώ είχε διαμηνύσει στον σύλλογο την επιθυμία του εδώ και έναν μήνα.

«Εγώ έκλεισα την μεταγραφή του Μασεράνο το 2010, εγώ πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα να τον πάρω στην Λίβερπουλ» υπενθύμισε ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου με δηλώσεις του στην αργεντίνικη εφημερίδα «La Nación», στην οποία επισήμανε ακόμα ότι «επιθυμία μας είναι να μείνει, αλλά επαναλαμβάνω, είμαστε ένας ανθρώπινος σύλλογος και θα καθίσουμε να ακούσουμε τον ποδοσφαιριστή».

Ο 33χρονος Μασεράνο έχει συμβόλαιο με την Μπάρσα έως το 2019, αλλά επιθυμεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, προκειμένου να βρει σε άλλη ομάδα τον χρόνο συμμετοχής που θα του επιτρέψει να φτάσει… ρολαρισμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το επόμενο καλοκαίρι.

1 Σχόλιο

    • Μασεράνο=ψυχάρα on 7 Δεκεμβρίου 2017 at 11:06 ΜΜ
    • Απάντηση

    Επιθυμούν να είναι κάποιος ντόμπρος απέναντι τους, ποιοι;;;;;;; Οι άνθρωποι που κάνουν την μία «κωλοτούμπα» πίσω από την άλλη εις βάρος του συλλόγου και που στην μπαγαποντιά είναι… μάστορες!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.