Όντως, είναι 160 εκατομμύρια ευρώ

Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» επιβεβαιώνει τα ποσά της μεταγραφής του Φιλίπε Κοουτίνιο

Στην παρουσίαση του Φιλίπε Κοουτίνιο, ο αντιπρόεδρος Τζόρντι Μέστρε απέφυγε να αποκαλύψει τα ακριβή ποσά της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, επικαλούμενος ρήτρα εμπιστευτικότητας στην συμφωνία με την Λίβερπουλ. Η βρετανική εφημερίδα «Guardian», όμως, δεν έχει τέτοια ρήτρα και αποκάλυψε τα ποσά, εκθέτοντας την «Μπλαουγκράνα» διοίκηση.

Ο Μέστρε υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ αποδέχθηκε μια σημαντική μείωση στις απαιτήσεις της, σε σχέση με το καλοκαίρι, όταν οι παράγοντες της Μπάρσα έλεγαν ότι μια τέτοια μεταγραφή ήταν ασύμφορη οικονομικά για τον σύλλογο.

Αυτή η «μείωση», βεβαίως, έχει ισχύ ΜΟΝΟΝ αν η Λίβερπουλ ζήτησε 200 εκατομμύρια ευρώ και πάνω, αφού επιβεβαιώνεται ότι η μεταγραφή μπορεί, με τα μπόνους, να φτάσει τα 160, με δεδομένο ότι τα 120 είναι φιξ ποσό.

Η «Guardian», λοιπόν, παρουσίασε αναλυτικά τα μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου παικταρά έως τα 160 εκατομμύρια ευρώ:

5 εκατομμύρια ευρώ για 25 συμμετοχές με την Μπάρσα

20 εκατομμύρια ευρώ για εκατό συμμετοχές με την Μπάρσα

10 εκατομμύρια ευρώ για τις δύο επόμενες προκρίσεις της Μπάρσα στο Τσάμπιονς Λιγκ, από τώρα έως και το 2023, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο

5 εκατομμύρια ευρώ αν η Μπάρσα κατακτήσει σε αυτό το διάστημα το Τσάμπιονς Λιγκ

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, τα 35 εκατομμύρια ευρώ των μπόνους, εφόσον ο παίκτης είναι υγιής και δεν έρθει η… καταστροφή της Μπάρσα, είναι πάρα πολύ εφικτά. Αλλά και τα πέντε για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, με βάση τουλάχιστον την περασμένη δεκαετία των «Μπλαουγκράνα», επίσης.

1 Σχόλιο

    • περεστρόικα on 11 Ιανουαρίου 2018 at 10:30 ΠΜ
    • Απάντηση

    Εάν ισχύουν οι όροι για τα μπόνους που αποκάλυψε η «Guardian», τότε στοίχισε φιξ 160 η μεταγραφή. Όχι 120 που ακούγαμε. Τα μπόνους είναι πολύ εφικτά.

    Ακόμα και να αρχίσει να μεθάει κάθε βράδυ στα μπαρ της Βαρκελώνης ο Φιλίπε, πάλι θα καλυφθούν οι όροι. Ε ρε τα τζιμάνια της διοίκησης, μεγαλούργησαν πάλι. Μας έπιασαν «κουτίνιο» άλλη μια φορά!!!

    Η Λίβερπουλ, λέει, ζητούσε 200 εκατομμύρια ευρώ και πάνω αρχικά. Χαχαχα. Και εμείς μπαίναμε σε διαπραγματεύσεις. Για γέλια και για κλάματα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.