Ινιέστα: «Αυτά συμβαίνουν»

Ο αρχηγός της Μπάρσα τόνισε πως η ομάδα του στερήθηκε ταχύτητας 

Ο Αντρές Ινιέστα, ήταν ο μόνος παίκτης των «Μπλαουγκράνα» που έκανε δηλώσεις μετά το 0-0 με τη Χετάφε στο «Καμπ Νόου». Ο αρχηγός της Μπάρσα δήλωσε πως «δεν είχαμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας, ούτε συνέπεια για να κάνουμε φάσεις. Το ματς, βέβαια, ήταν τέτοιο και δεν μας το επέτρεψε και ο αντίπαλος.»

Αναλύοντας περισσότερο το παιχνίδι, τόνισε πως «ήταν ένα δύσκολο εντός έδρας ματς και στην τελική είναι σχεδόν αδύνατο να νικάμε συνέχεια, όμως το προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος.»

Ερωτηθείς για τον παράγοντα κούραση, ο Ινιέστα είπε πως «έτσι είναι οι μήνες του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, είμαστε ευτυχώς μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Προσπαθείς να αφήνεις βαθμούς, όμως αυτά συμβαίνουν και πρέπει να συνεχίσεις, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε τις μέρες ξεκούρασης για να παίξουμε και πάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Τέλος, αναφορικά με την τακτική επιλογή του αντιπάλου να κλειστεί στην περιοχή του, δήλωσε πως «προτιμώ να είναι έτσι παρά να πιέζουν μπροστά γιατί έτσι μειώνονται οι πιθανότητές τους να πετύχουν γκολ πρώτοι. Στο τέλος το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλοί, σωστοί, γρήγοροι, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις και να είμαστε αποτελεσματικοί. Υπάρχουν ματς πολλών ειδών, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά.»

1 Σχόλιο

    • Σταυρος on 11 Φεβρουαρίου 2018 at 9:48 ΜΜ
    • Απάντηση

    Αυτά λέμε όμως εδω και ενα μήνα δεν πάει αλλο.. Ειμαστε στην τελική ευθεία πελον

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.