«Ο Αρτούρ θα πάει στην Μπάρσα μόνο τον Ιανουάριο»

Η απάντηση της Γκρέμιο για την επιθυμία των «Μπλαουγκράνα» να ενσωματώσουν νωρίτερα τον Βραζιλιάνο μέσο

Ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Ρομίλντο Μπολζάν Τζούνιορ, κατέστησε σαφές πως ο Αρτούρ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, «κόβοντας» έτσι τον δρόμο στην Μπάρσα που ήθελε να πάρει από τώρα τον παίκτη. Ο ισχυρός άνδρας της βραζιλιάνικης ομάδας υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα πάει στη Βαρκελώνη τον Ιανουάριο, όπως ακριβώς έχει συμφωνηθεί στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο σύλλογοι.

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Γκρέμιο με την Αμέρικα, ο Ρομίλντο Μπολζάν Τζούνιορ έκανε δηλώσεις για το θέμα του Αρτούρ, επισημαίνοντας πως «η θέση της Γκρέμιο είναι το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει. Η Μπάρσα έχει την οψιόν να αγοράσει τον παίκτη, αλλά η Γκρέμιο διαπραγματεύτηκε η μεταγραφή του να γίνει τον Ιανουάριο. Αυτό είναι το συμβόλαιο που έχουμε και θέλουμε να τηρηθεί, διότι αυτό ακριβώς υπογράψαμε».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, διεμήνυσε ότι «δεν υπάρχει κάποιος καινούργιος παράγοντας για να επαναδιαπραγματευτούμε με την Μπάρσα ή να αναιρέσουμε ότι έχουμε υπογράψει» και ξεκαθάρισε «η Μπαρσελόνα έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει, αλλά αν το κάνει, τότε θα τον πάρει μόνο τον Ιανουάριο».

Ο πρόεδρος της Γκρέμιο εξέφρασε την ενόχλησή του για τα καταλανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο παίκτης θα μετακομίσει άμεσα στη Βαρκελώνη και ότι οι «Μπλαουγκράνα» επισπεύδουν τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο. «Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που προέρχονται εκτός της Γκρέμιο και τα περισσότερα είναι στην Ισπανία. Η θέση της Γκρέμιο είναι σαφής και ξεκάθαρη και δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως για να αλλάξει η κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.