Και η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Αλκάθερ

Οι δευτεραθλητές Τουρκίας προστέθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους «μνηστήρες» για τον επιθετικό της Μπάρσα, με τα δημοσιεύματα της χώρας να αναφέρουν πως αυτοί έχουν το πάνω χέρι για την απόκτησή του

Ο Πάκο Αλκάθερ συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, με πιο πρόσφατο αυτό της Φενέρμπαχτσε. Ο τουρκικός σύλλογος επιθυμεί την απόκτηση του Βαλενθιάνου επιθετικού που είναι «φευγάτος» από την Μπάρσα και όπως παρουσιάζεται στα ΜΜΕ της χώρας, έχει ισχυρό πλεονέκτημα συγκριτικά με τη Σαουθάμπτον εξαιτίας ενός συγκεκριμένου παράγοντα.

Η τουρκική ιστοσελίδα «Sporx» τονίζει το σοβαρό ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Πάκο Αλκάθερ και επισημαίνει τον παράγοντα που της δίνει το πάνω χέρι για την απόκτησή του. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ομόλογό του στην Μπάρσα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ η Beko που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειάς του συγκαταλέγεται στους βασικούς χορηγούς των «Μπλαουγκράνα».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει την αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις του τουρκικού συλλόγου για την απόκτηση του «Πακίτο», για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Σαουθάμπτον. Μάλιστα, πρόσφατα βρετανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την επιθυμία της ομάδας να δαπανήσει είκοσι εκατομμύρια ευρώ για χάρη του, ενώ υπογράμμιζαν την προσπάθεια του Μαρκ Χιουζ για να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγγλία.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.