Μονός ο τελικός του Σούπερ Καπ

Η ισπανική ομοσπονδία κατέληξε σε αυτή την επιλογή, με το παιχνίδι μεταξύ Μπάρσα και Σεβίλλη να διεξάγεται πιθανότατα στις 12 Αυγούστου στην Ταγγέρη (Μαρόκο)

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε, μετά το ΔΣ όπου έλαβε την απόφαση να δώσει τα ηνία της Εθνικής Ισπανίας στο Λουίς Ενρίκε, ότι το Σούπερ Καπ μεταξύ Μπάρσα και Σεβίλλης θα κριθεί σε μονό τελικό που θα λάβει χώρα στην Ταγγέρη του Μαρόκου (12/08).

Ο πρόεδρος Λουίς Ρουμπιάλες εξήγησε ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την FIFA, προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» για να διεξαχθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία, το Σούπερ Καπ εκτός ισπανικών συνόρων.

Για να καλυφθούν οι οικονομικές απώλειες, ο Ρουμπιάλες ανακοίνωσε μια αποζημίωση 950 χιλιάδων ευρώ για κάθε ομάδα, την πληρωμή του ταξιδιού για τις δύο ομάδες και την δωρεάν παραχώρηση έξι χιλιάδων εισιτηρίων σε κάθε ομάδα για τους φιλάθλους της.

Παρ’ ότι πάρθηκε η απόφαση, πάντως, δεν είναι δεδομένο ότι τελικά θα γίνει έτσι, γιατί η Σεβίλλη εμμένει στην άρνησή της, υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε καμία ενημέρωση από την ομοσπονδία σχετικά με αυτή την εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.