«Το πλάνο για τον Γέρι είναι να μείνει στην Ευρώπη»

Η απάντηση του θείου και εκπροσώπου του Κολομβιανού στόπερ της Μπάρσα στις φήμες για πρόταση από την Μπόκα Τζούνιορς

Τις τελευταίες ώρες έχουν βγει στην επιφάνεια δημοσιεύματα που θέλουν την Μπόκα Τζούνιορς να καταθέτει πρόταση δανεισμού για τον Γέρι Μίνα με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Πάντως, η πλευρά του παίκτη φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, τονίζοντας πως το μέλλον του θα είναι αποκλειστικά και μόνο σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Κολομβιανός αμυντικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας αύξησαν κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην Μπάρσα, όμως φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν και οι «Μπλαουγκράνα» στοχεύουν στην παραχώρησή του με σκοπό να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη.

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, η προσεχής αντίπαλος των Καταλανών στο τουρνουά «Τζουάν Γκαμπέρ» στις 15 Αυγούστου, Μπόκα Τζούνιορς,  ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για μονοετή δανεισμό του παίκτη έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ και οψιόν αγοράς στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζαΐρ Μίνα, θείος και εκπρόσωπος του Γέρι, αφού πρώτα τόνισε ότι «δεν γνωρίζω για την προσφορά τους» συνέχισε λέγοντας «ξέρουμε πόσο σπουδαίος σύλλογος είναι η Μπόκα, αλλά ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το πλάνο».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.