Γουίλιαν: «Μόνο η Μπάρσα έκανε επίσημη πρόταση»

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι αποκάλυψε ότι οι «Μπλαουγκράνα» ήταν ο μοναδικός σύλλογος που ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για εκείνον

Ο Γουίλιαν, αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην Τσέλσι, αναφέρθηκε και στην Μπαρσελόνα, η οποία τελικά δεν υπέκυψε στις υπέρογκες απαιτήσεις των Λονδρέζων και στράφηκε στον Μάλκομ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε γνωστό πως οι Καταλανοί ήταν η μοναδική ομάδα που κατέθεσε επίσημη προσφορά για την απόκτησή του.

Λίγα λεπτά μετά την ήττα της Τσέλσι από την Μάντσεστερ Σίτι για το Κομιούνιτι Σιλντ, ο Γουίλιαν δήλωσε πως «ήμουν πάντοτε ξεκάθαρος σχετικά με την επιθυμία μου να μείνω εδώ» και κατόπιν αποκάλυψε ότι «η μοναδική ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση για εμένα ήταν η Μπαρσελόνα».

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία προσφορά των «Μπλαουγκράνα» είχε κυμανθεί στα 62 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Τσέλσι ήταν ανένδοτη στις απαιτήσεις της, αξιώνοντας 80 εκατομμύρια ευρώ. Τελικώς, η Μπάρσα αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του παίκτη και απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Μάλκομ έναντι μόλις 41+1 εκατομμυρίων ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.