Περισσεύει ένας μη κοινοτικός

Η Μπάρσα έχει σίγουρους τέσσερις μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν, χωρίς να υπολογίζονται οι Γέρι Μίνα και Μάρλον Σάντος – Εκκρεμεί η υπόθεση υπηκοότητας του Φιλίπε Κοουτίνιο

Η Μπαρσελόνα διαθέτει στο ρόστερ της ήδη έξι μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι Γέρι Μίνα και Μάρλον Σάντος δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον πρώτο μάλιστα να είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα. Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι ο Φιλίπε Κοουτίνιο, ο Μάλκομ, ο Αρτούρ και ο Αρτούρο Βιδάλ, με τους «Μπλαουγκράνα» να πρέπει να δηλώσουν μόνο τρεις ενόψει του ισπανικού Σούπερ Καπ αλλά και του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος δουλεύει πολύ την υπόθεση του Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την απόκτηση πορτογαλικής υπηκοότητας. Το ευκταίο σενάριο είναι να την έχει πάρει πριν τον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ απέναντι στη Σεβίλλη (12/08, 23:00), αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να τα καταφέρει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 18 Αυγούστου.

Εφόσον τελικά δεν καταφέρει να αδειάσει μία θέση μη κοινοτικού πριν τον τελικό κόντρα στη Σεβίλλη, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει εκτός από το συγκεκριμένο ματς ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, εν αντιθέσει με τους Αρτούρ και Μάλκομ, ενώ προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.