«Προαγωγή» του Μιράντα, φεύγει ο Κουκουρέγια (video)

Ο 18χρονος αριστερός μπακ θα είναι η εναλλακτική του Τζόρντι Άλμπα, αλλά θα παίζει πρωτίστως στην Μπάρσα Β – Ψάχνει ομάδα ο «Κούκου»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έλεγε «όχι» στην απόκτηση ενός αντικαταστάτη του Λούκα Ντιν, αλλά ο σύλλογος προτιμά να ποντάρει στο φυτώριο και, γι’ αυτό, η εναλλακτική του Τζόρντι Άλμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Χουάν Μιράντα. Ποια είναι η άποψη σας γι’ αυτή την επιλογή;

Ο 18χρονος αριστερός μπακ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην αμερικανική περιοδεία της Μπάρσα και πήρε το «χρίσμα» σε σχέση με τον 20χρονο Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφού θέλει να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία από την τρίτη, όπου θα πάρει μέρος φέτος η Μπάρσα Β.

Ο Μιράντα, από την πλευρά του, θα εξακολουθεί να έχει δελτίο με την δεύτερη ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται όταν δεν θα βρίσκεται με την πρώτη, προκειμένου να έχει ρυθμό και να συνεχίσει να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής.

Η αποχώρηση του Κουκουρέγια από την Μπάρσα Β, ενδεχομένως ακόμα και για ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ισπανία, οδηγεί την δεύτερη ομάδα να ψάξει μια εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω από τον Μιράντα.

1 Σχόλιο

  1. Θεωρώ τον Κουκουρέγια ανωτέρο απο όλες τις απόψεις. Κρίμα

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.